Verkoopmedewerker | Nieuwegein | Warmteservice Groep | Werkzoeken.nl (2024)

Locatie

Nieuwegein

Vacature in het kort

Bij Warmteservice, een groeiend familiebedrijf, zoeken we een verkoopmedewerker. Je wordt het eerste aanspreekpunt voor klanten en helpt hen met advies en oplossingen. Je krijgt de kans om te groeien en leert alles over onze producten. We bieden een goed salaris, kans op een vast contract en leuke extra s zoals een fietsplan en personeelskorting. Je komt in een hecht team en werkt in een afwisselende omgeving waar geen dag hetzelfde is. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.

Volledige vacaturetekst

Warmteservice is een groeiend familiebedrijf dat actief is in de verkoop van verwarming, sanitair en installatiemateriaal en zodoende een stabiele werkgever. Bij ons krijg je een goed salaris, uitzicht op een vast contract en voldoende doorgroeimogelijkheden.

Wil jij onderdeel worden van een hecht team, in een goede werkomgeving waar je samen verantwoordelijkheid draagt voor de vestiging?

Dan hebben we, bij onze vestiging in Nieuwegein, een leuke baan voor je als:

Verkoopmedewerker (32 - 40 uur)

Als verkoopmedewerker ben je hét gezicht van Warmteservice en de eerste wie klanten zien bij binnenkomst. De eerste indruk is natuurlijk erg belangrijk en iedere klant krijgt dan ook een echt Warm Welkom. Na een gezellig kopje koffie wordt de klant vervolgens persoonlijk geholpen door jou als verkoopmedewerker.

Als verkoopmedewerker bij Warmteservice kan je goed luisteren naar de wensen van de klant en weet je deze informatie om te zetten naar advies. Je denkt altijd mee met de klant en zoekt samen (met collega’s) naar de juiste oplossingen. Klanten help je zowel in de vestiging aan de balie, als telefonisch en per mail.

Geen kennis van onze branche of ervaring? Geen probleem!

We vinden het belangrijk dat je leergierig bent om jezelf te ontwikkelen tot hét aanspreekpunt voor onze klanten. In het begin zal je in het magazijn worden ingewerkt, je hebt immers productkennis nodig om een goede verkoper te worden. Hierna ga je steeds vaker een klant helpen aan de balie. Zo wordt je stap voor stap ingewerkt en bouw je steeds meer je eigen klantenkring op!

We bieden doorlopend verschillende trainingen en cursussen aan om zowel jouw productkennis als verkoopvaardigheden te ontwikkelen. Dat zijn zowel trainingen op het hoofdkantoor als via ons online leerplatform: de WShare app.

In deze video zie je hoe het is om als verkoopmedewerker bij ons te werken:

Of lees het in onze blog!

Een aantal werkzaamheden als verkoper zijn:

 • Klanten aan de balie en telefonisch te woord staan;
 • Geleverde materialen inruimen en inboeken in het systeem;
 • Advies geven aan de klant en meedenken in (duurzame) oplossingen;
 • Offertes maken, inkoop- en verkooporders verwerken;
 • Opbouwen van relaties zodat klanten terugkomen naar de vestiging.

Kortom, als verkoopmedewerker zet je je in om alles “gewoon perfect geregeld” te hebben voor de klant. Daarbij is geen dag én geen klant hetzelfde waardoor het werk heel afwisselend is!

Wat krijg je ervoor terug?

Vanaf 21 jaar is het primaire startsalaris bij ons €2721,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week).

Daarnaast bieden we je het volgende:

 • Werkweek van 32 - 40 uur;
 • Contract voor 7 maanden, met uitzicht op een vast contract;
 • Bonus per kwartaal en op jaarbasis (na behalen van doelstellingen);
 • Personeelskorting op onze producten;
 • 8% vakantiegeld;
 • 24 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsplan (bij vast contract);
 • Interne trainingen en cursussen via de Wshare app of op locatie.

Wat verwachten we van jou?

Commercieel, ondernemend, klantgericht en behulpzaam. Wellicht vanzelfsprekend, maar dat vinden wij erg belangrijk. Wij zijn trots op onze medewerkers en gaan graag relaties aan voor een langere tijd. Het kan wel eens druk zijn in de vestiging, het is dus belangrijk dat je weet hoe je rustig blijft en het overzicht bewaard als er meerdere klanten en telefoontjes tegelijk zijn.

En verder?

 • Heb je een vmbo-t of MBO2 diploma (of hoger);
 • Ben je flexibel en een echte teamspeler;
 • Schrijf en spreek je de Nederlandse taal goed;
 • Woon je in Nieuwegein of de directe omgeving;
 • Ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging*:
  • Maandag t/m vrijdag tussen 7:00 en 17:30 uur en op zaterdag van 8:00 tot 15:00 uur.
   *Openingstijden kunnen (tijdelijk) afwijken.

Waar kom je te werken?

Bij Warmteservice sta je er nooit alleen voor; je wordt onderdeel van de Warmteservice-familie en komt te werken in een gezellig team.

Adres: Ravenswade 1J, 3439 LD, Nieuwegein

Over Warmteservice

Warmteservice is een familiebedrijf en heeft meer dan85 vestigingen door heel Nederland, waardoor er altijd wel één in de buurt is. In onze vestigingen verkopen we alles op het gebied van verwarming, sanitair en installatiemateriaal. Daarnaast zijn wij ook partner in duurzame oplossingen. Over deze nieuwe productgroepen, zoals warmtepompen en zonnepanelen, hebben we verschillende interne trainingen.
We helpen zakelijke klanten, waaronder aannemers en installateurs/monteurs, en particuliere klanten. Door ons brede assortiment, het deskundige advies en de hoge servicegraad weten zij ons goed te vinden. Wil je weten hoe het is om in ons familiebedrijf te werken? Lees het in onze blog!

Solliciteren

Wil jij onze nieuwe verkoopmedewerker in Nieuwegein worden? Stuur dan jouw CV met (bij voorkeur) een korte motivatie.

Contact

Heb je vragen? WhatsApp, bel of mail met Saskia Humblé (Recruiter) via of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Voor recruitment- en uitzendbureaus: wij doen alle werving zelf en stellen acquisitie op onze vacatures niet op prijs.

Bedrijfsomschrijving

Warmteservice is een familiebedrijf met 73 vestigingen door heel Nederland, een pakket-distributiecentrum in Zaandam, klantenservice in Purmerend en een drukbezochte website. Wij leveren een groot assortiment cv-ketels, (design)radiatoren, vloerverwarming, sanitair, dakbedekking, installatiemateriaal en elektra. Vanwege ons uitgebreide assortiment, vaste lage prijzen en professioneel advies weten (kleinere) installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers ons eenvoudig te vinden.Bij Warmteservice staan we voor elkaar klaar en zijn we bereid om elkaar te helpen. Bij ons kan je jezelf verder ontwikkelen door middel van trainingen die gericht zijn op verkooptechnieken en productkennis. Zo kan je de persoonlijke en deskundige service geven waar Warmteservice voor staat. In een klein team van 2 tot 5 personen run je de vestigingen in een relaxte en informele sfeer.

Verkoopmedewerker | Nieuwegein | Warmteservice Groep | Werkzoeken.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jerrold Considine

Last Updated:

Views: 5952

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jerrold Considine

Birthday: 1993-11-03

Address: Suite 447 3463 Marybelle Circles, New Marlin, AL 20765

Phone: +5816749283868

Job: Sales Executive

Hobby: Air sports, Sand art, Electronics, LARPing, Baseball, Book restoration, Puzzles

Introduction: My name is Jerrold Considine, I am a combative, cheerful, encouraging, happy, enthusiastic, funny, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.